TAMARA ALEXEEVA I JOSEP SOTO

Deixa un comentari

Març 11, 2014 per Teatre de Lloret

El Concert que el Duet intregat per la soprano Tamara Alexeeva i el guitarrista Josep Soto oferiran el proper 15 de Març al Teatre Municipal de Lloret de Mar, estarà principalment integrat per obres de la lirica i el belcanto i la mùscica dels autors mes representatius del genere. L’Opera Italiana, els Nacionalistes Rusos i els compositors Espanyols i Catalans centraran part del repertori d’aquest Concert amb l’incorporació d’obres per a guitarra sola d’autors clàssics i composicions propies.

El format del Duet Veu i guitarra permeterà descubrir les diverses  possibilitats expresives i musicals de la veu enfront l’acompanyament de la guitarra, instrument poc habitual en aquests tipus de repertoris, les obres que s’hi interpretaran son majoritariament escrites per a veu i piano i/o Orquestra, al marge d’algunes obres escrites originalment per a guitarra i veu.

El treball de preparació del Duet i les transcripcions originals de Josep Soto per a guitarra permeteran gaudir a l’oient d’un extraordinari recital, intim, expresiu i singular, que els farà gaudir de tota la puresa de la lirica acompanyada del nostre instrument mes popular i mediterrani.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: