DISSECCIÓ INQUIETANT DE LES RELACIONS HUMANES

Deixa un comentari

Març 21, 2014 per Teatre de Lloret

Sabem el que diem? Sabem què entenen els altres? Una lleugera pausa pot destruir la confiança, insinuar el dubte? Hi ha silencis infinitesimals que delaten menyspreu. L’obra ens convida a una dissecció inquietant de les relacions humanes, dels nostres orgulls i vanitats, de les nostres febleses, pors i dubtes.

Per un sí o per un no tracta de dos vells amics que, a partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Està articulada entorn a la “veritat” dels mots, que pot dur a conseqüències incalculables.

Aquesta obra és una de les més representatives de Nathalie Sarraute (1900-1999), autora francesa d’origen rus. Nathalie Sarraute va ser proclamada per Jean Paul Sartre com una de les figures més rellevants de l’antinovel·la. L’any 1982 va enlluernar el món amb una de les seves poques peces teatrals, Per un sí o per un no. És una obra teatral curta, però intensa, escrita en un sol acte. Dos personatges, un escenari i poc més és el que cal per representar aquesta obra que, alhora, està carregada de contingut.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: