Arriba Pentateatre!!!

Deixa un comentari

Març 25, 2014 per Teatre de Lloret

TEATRE FOR A DEL TEATRE…

Pentateatre arriba a Lloret!!! i estem molt contents que el Teatre Municipal s’animi a fer Teatre fora del Teatre; i és que aquesta és una aposta arriscada, ja que els espectadors no estan acostumats a veure teatre en espais no convencionals!!!

Una de les obres que podreu veure a Pentateatre és EL PACO DONALD!!! creada per Josep M Riera, interpretada per un servidor i controlada des de la part tècnica per Cristina Catalán. Després que més de 4000 persones passessin pel Teatre Aquitania, el repte de fer-la a Lloret és molt especial. Actuarem a la nostra vila, com qui diu: actuem a casa. Volem agrair a l’equip del departament de cultura la seva confiança en un projecte diferent, un projecte on l’espectador sentirà que forma part de les històries que s’expliquen a cadascuna de les obres.

La Cristina i jo personalment, us encoratgem a venir, tocar i mirar com una companyia jove és deixa la pell per fer que l’espectador que entra a gaudir de l’espectacle no tingui res a veure amb el que surt. Et farem reflexionar i sentir emocions que feia temps que no senties!!!

Així que ja ho sabeu! Correu cap a la Biblioteca de Lloret a recollir la vostra entrada!!! I recordeu que el preu el posareu vosaltres un cop haguem actuat!!! Perquè a Pentateatre nosaltres actuem, però vosaltres decidiu!!!

“AMO EL TEATRO”

PACO MORENO i CRISTINA CATALÁN

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: