LISÍSTRATA

Deixa un comentari

Abril 4, 2014 per Teatre de Lloret

La companyia de teatre amateur lloretenca presenta el seu quart muntatge avui divendres dia 4 a les 21.00h al Teatre de Lloret.

Lisístrata i les seves amigues són un grup de dones amb les idees molt clares que es proposen un repte quimèric: aconseguir la pau al món. I ho pretenen aconseguir amb un sistema com a mínim original. El director de l’obra, Joan Romà Ortiz, explica que després que els homes portin molts anys fent la guerra, les seves dones arriben a la conclusió que han de fer una vaga de sexe fins que ells no signin la pau absoluta.

L’obra clàssica d’Aristòfanes, Lisístrata, ha estat adaptada i dirigida per Joan Romà Ortiz, director de la companyia, d’una manera molt personal. Afirma que en els temps que estem vivint el text és de total actualitat, tot i que és del 411 aC, i Quantus interpretant aquesta obra vol donar la solució en clau de comèdia a tots els conflictes que hi ha al món. Lisístrata i Quantus estàvem condemnats a trobar-se, afegeix Ortiz.

El director afirma que les dones que apareixen a Lisístrata són absolutament capaces de tot; exactament igual que les dones de Quantus, capaces de tot i més per presentar aquest espectacle versionant la història d’una de les dames més trencadores del panorama dramatúrgic mundial i que segueix de màxima actualitat després de 2.425 anys d’haver-se estrenat.

Lisístrata és la tercera obra que dirigeix Joan Romà Ortiz amb Quantus Teatre i la quarta que presenta la companyia. Aquest espectacle porta a l’escenari set actrius i dos actors, un d’ells de nova incorporació. L’espectacle és molt visual, dóna protagonisme a la música i busca sobretot el riure de l’espectador. Ortiz ha pres en aquest cas el text original com a base, i l’ha adaptat a les possibilitats de Quantus Teatre.

Encara queda alguna entrada a http://www.teatredelacostabravasud.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: