CARVALHO CONTRA VÁZQUEZ MONTALBÁN

Deixa un comentari

Abril 25, 2014 per Teatre de Lloret

La Biblioteca de Lloret de Mar serà l’escenari els dies 25 i 26 d’abril d’una adaptació de l’obra teatral Antes que el milenio nos separe. Carvalho contra Vázquez Montalbán de Manuel Vázquez Montalbán. La proposta escènica, dirigida per Txell Roda, és  un site específic, pensat per a un espai no convencional com la Biblioteca de Lloret. Concretament es muntarà a la Sala d’Exposicions, que s’ajusta perfectament al paisatge de “espacio postmoderno conceptual” que requereix l’obra i que proposa l’autor.

El text  teatral és mordaç i brillant, com tots els textos de Montalbán, i de gran vigència. L’espectacle ha estat qualificat com una funció peculiar que té tots els aires d’un happenning intel·lectual dels setanta.

La proposta escènica lloretenca:

La proposta que es podrà veure el proper cap de setmana a Lloret, és un exemple d’hibridació entre professionals del món de l’espectacle i els actius artístics del context local. L’obra està interpretada per Joan Berlanga, i l’acompanyen quinze homes i dones lloretencs que interpreten la “mundologia montalbaniana”:

 

Daniel Arbó, Elena Álvarez Ton, Arseni Frigola, Rosa Ma Minguella, Sònia Campos, Joan Pau Romaní, Lukas Kulhan, Wendy Osborne, Susanna Cassà, Josep Soto, Marc Bertran Fontseré, Núria Serra, Romà Ribes, Mercè Picot, Míriam Serrati la col·laboració especial de LLORENÇ SERRAHIMA , membre de l’actiu artístic de Sant Cugat del Vallès i El Siglo en el paper de MVM configuren l’Actiu Artístic Lloretenc.

 

 

CARVALHO CONTRA VÁZQUEZ MONTALBAN,  és un espectacle que s’inscriu dins el projecte MVM, 10 anys d’absència. Un projecte commemoratiu de la figura de l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán, en els  10 anys de la seva mort, que va tenir lloc el 18 d’octubre de 1993 a l’aeroport de Bangock.

El muntatge  compta amb el suport de la família d’en Vázquez Montalbán i de l’agència literària Carme Balcells.

L’espectacle es va estrenar el juny de 2012 a Vallvidrera amb motiu dels 10 anys de la Biblioteca Collserola – Josep Miracle. Es va tornar a representar també  el febrer del 2013 dins la programació del festival BCNEGRA, a la mateixa biblioteca del Centre Cívic Vázquez Montalbán. El mes de maig de 2013 i coincidint amb els 20 anys de la biblioteca Gabriel Ferrater, es va poder veure a Sant Cugat del Vallès i el seu pas per la passada Fira de Tàrrega, ha fet del projecte una realitat en les programacions de poblacions com Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, Granollers, Terrassa, Tàrrega de nou…

El muntatge lloretenc és el primer que es podrà veure a la província de Girona. Impulsat per la Biblioteca de Lloret amb el suport del Teatre, l’espectacle s’ha programat dins el marc de la primera edició del Lloret Espai Off, que busca oferir teatre en espais no convencionals.

Les poblacions que programin CARVALHO CONTRA VÁZQUEZ MONTALBÁN, amb la col·laboració dels actius artístics i dinamitzadors socials respectius, se sumen al projecte commemoratiu MVM, 10 anys d’absència, retent d’aquesta manera, un homenatge a qui fou prolífic escriptor i mobilitzador intel·lectual del nostre país.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: