ÈXIT DEL #LloretEspaiOff

Deixa un comentari

Abril 29, 2014 per Teatre de Lloret

Èxit de públic en la primera edició del Lloret Espai Off, Teatre fora del Teatre. El cicle de tres espectacles que s’ha engegat per primera vegada a Lloret per programar teatre en espais poc convencionals ha estat un èxit: hi hagut un 100% d’ocupació en els tres espectacles,

La primera edició del Lloret Espai Off, que ha tingut la Biblioteca de Lloret com a eix central dels tres espectacles ha reunit poc més de 400 persones. L’espectacle inaugural Recitals a Domicili que es va fer el 21 de març va congregar a una cinquantena de persones per diferents espais de Lloret. Els altres dos espectacles Pentateatre Atòmic (28 de març) i Carvalho contra Vàzquez Montalbán (25 i 26 d’abril) que s’han fet a la Biblioteca de Lloret, han reunit 350 espectadors exhaurint en tots els casos totes les entrades que es van posar a disposició del públic. La segona de les funcions de l’espectacle Carvalho contra Vázquez Montalbán va exhaurir localitats en menys de 24h.

Provocar, divertir i captar públic que no és assidu dels teatres és la finalitat del Lloret Espai Off que s’ha engegat per primera vegada a Lloret de Mar gràcies a la col·laboració del Teatre i la Biblioteca de Lloret de Mar. La iniciativa ha nascut amb la voluntat de portar teatre a escenaris singulars de la població.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: