El Teatre de Lloret acull per primera vegada un espectacle per a nadons

Deixa un comentari

Novembre 26, 2014 per Teatre de Lloret

farbre3L’arbre de la vida, adreçat a nadons entre 6 mesos i 3 anys, tindrà lloc el diumenge 30 de novembre a les 12.00 h

L’arbre de la vida és una obra de caràcter simbòlic adreçada a nens de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats. En aquest conte no hi ha una única història. Hi haurà tantes histories com nens i nenes, adults i ancians vinguin a veure-la.

L’espectacle obre una finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, del buit i el desconegut, de les idees i la possibilitat, de viure el present i entregar-se, i de la diversitat en la manifestació.

L’obra es representarà a l’escenari del teatre, al voltant de les actrius, i cada nadó podrà estar acompanyat d’un adult. La companyia afirma que es tracta d’un espectacle interactiu i de proximitat. És per això que l’aforament s’ha limitat a 80 persones.

És la primera vegada que el Teatre de Lloret programa un espectacle per a nadons. Segons el regidor de Cultura, Arseni Frigola, el Teatre de Lloret fa una clara aposta per arribar a tots els públics. També als més petits. Frigola assegura que el Teatre de Lloret vol arribar al màxim d’espectadors possibles, i per això ha apostat pels muntatges familiars com es va poder viure el dia de Sant Romà amb La Sireneta, i dos espectacles més que s’han programat aquesta tardor, a banda del primer espectacle per a nadons del diumenge dia 30 de novembre.

Entrades exhaurides per a l’obra Ens ha caigut la sogra

Les entrades per a l’espectacle Ens ha caigut la sogra, a càrrec de l’agrupació local amateur Sempre anem tard, estan exhaurides. L’espectacle tindrà lloc aquest divendres 28 de novembre a les 21.00 h. El regidor de Cultura ha volgut manifestar la seva satisfacció i agraïment per la bona acollida que ha tingut aquest espectacle. Més informació a:

http://www.lloret.org/catala/teatre/catala/teatre/teatrelloret_fitxa.asp?id=158&cat=Teatre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: