Una Perfomance a càrrec d’actors lloretencs serveis per a presentar el Lloret Espai Off

Deixa un comentari

Març 16, 2015 per Teatre de Lloret

La Biblioteca de Lloret ha organitzat per al divendres 20 de març el recital poètic Com Elles. Un espectacle que commemora el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra cada 21 de març. A més, aquest recital inaugura el cartell del Lloret Espai Off, teatre fora del teatre, corresponent a la primavera de 2015.
D’aquesta manera, engega la tercera edició del Lloret Espai Off, teatre fora del teatre, una iniciativa que va néixer la primavera de 2014 i que porta muntatges teatrals que es representen fora dels espais habituals. El Lloret Espai Off es va engegar amb l’esperit de programar teatre en diferents espais de Lloret amb l’objectiu que es respirés teatre arreu del municipi i ajudés a divulgar les arts escèniques i el nou teatre de Lloret a través de diferents accions lúdiques i artístiques. La filosofia del projecte es basa en tres pilars:
– Acostar les arts escèniques al gran públic utilitzant diferents espais de Lloret de Mar.
– Reivindicar les arts escèniques com a necessàries i que puguin arribar al màxim de públic possible del municipi.
– Acostar la interpretació teatral als aficionats del teatre i als no aficionats del teatre, des d’alumnes de diferents centres educatius de Lloret fins a diferents col•lectius culturals i socials de la població, amb l’objectiu que, a la llarga, puguin ser el públic habitual del Teatre de Lloret.
A més, el Lloret Espai Off contribueix a donar a conèixer diferents espais del municipi potenciant l’acostament entre els espais quotidians pensats per a d’altres usos i la vessant artística.
En aquesta edició del Lloret Espai Off, es compta amb la col•laboració d’actors de Lloret com Joan Pau Romaní, Joan Romà Ortiz, director de l’Aula Municipal de Teatre, i Paco Moreno, professor de l’Aula Municipal de Teatre, així com també amb el suport d’alumnes de l’Aula. L’objectiu és mantenir una col•laboració ben estreta entre les aules i la programació, perquè es considera que és el públic natural del Teatre de Lloret.
El Lloret Espai Off programa obres en espais fora del teatre, com poden ser la Biblioteca, la sala d’exposicions municipal, el casal de joves, els instituts…, espais on l’aforament no supera mai les 125 persones i que compten amb produccions de baix cost, no comparables a les produccions que es programen al Teatre de Lloret.
En les dues anteriors edicions (primavera 2014 i tardor 2014), l’ocupació de tots els espectacles de l’Espai Off ha estat del 100%.
En aquesta nova edició, que va de març a juny del 2015, s’han previst quatre espectacles
Divendres 20 de març (19.30 h) – Biblioteca de Lloret de Mar – Recital poètic: Com Elles
Com Elles és un espectacle poètic dedicat a algunes de les millors poetes, nascudes el s. XX, com Nicole Brossard, Anne Sexton, Felícia Fuster, Dulce Chacón, Alejandra Pizarnik, Hilde Domin, Sophia de Mello, Idea Vilariño, Ana Cristina César, Chantal Maillard… En aquest espectacle, l’espectador presencia un viatge poètic més enllà del temps i a través de les fronteres de tot el món: les poetes de Gran Bretanya, França, Alemanya, Amèrica Llatina, Canadà, Catalunya i Espanya, entre d’altres, són les grans protagonistes de la nit, en què el públic està convidat a gaudir, com si fos al saló de casa seva, d’una nit de poesia. Com Elles es va estrenar a la sala La Seca-Espai Brossa de Barcelona el 25 d’abril del 2014.

Divendres 27 de març (21.00 h) Sala Polivalent de la Biblioteca – La teoria del riure de Claret Papiol
La teoria del riure és un espectacle d’humor en què el senyor Paperinassa és un professor excèntric que imparteix una classe magistral sobre la seva particular teoria del riure. L’objectiu: demostrar quan, com, per què i de què riem o no riem. La dissertació es desenvolupa a través de fórmules matemàtiques i factors filosòfics imprevisibles que juguen amb els conceptes, les paraules i els objectes, i que donen a l’acte un sentit lúdic, dislocant i altament còmic.

Divendres 15 de maig (21.00 h) Institut Coll i Rodés – Infecte de Teatre Batalla
Infecte és un espectacle que presenta, en clau de comèdia, com viuen, les generacions més joves, l’era de les noves tecnologies. Infecte és una obra de teatre que tracta temes actuals, sobretot per a les generacions més joves, i ho fa a través de la crítica i l’humor. L’acció de l’obra està influenciada per la tecnologia i els nous dispositius informàtics, que han modificat, de ple, la nostra manera d’entendre el món. És per això que l’obra està pensada per a un públic jove, per a aquells que, quan van al teatre, no poden apagar el mòbil, fins a cinc segons després d’haver-se iniciat la representació.

Dissabte 20 de juny – Plaça de l’Església. Gran Marató de Música, organitzada pels Amics de la Música de Lloret

L’activitat s’ha programat per al 20 de juny per commemorar el Dia Mundial de la Música i ha previst prop de 12 hores de música al carrer amb activitats diverses, totes vinculades amb la música. La finalitat d’aquesta marató és continuar amb la campanya per la qual va néixer aquesta associació, que treballa per recollir diners per a la restauració de l’antic orgue de la parròquia de Sant Romà del poble. Des de fa tres anys organitzen diverses activitats i concerts per recollir fons. Fins ara han aconseguit reunir 12.000 euros dels 200.000 que necessiten per restaurar tot l’instrument. Per això, han decidit donar una nova embranzida amb la marató de música que han organitzat per al 20 de juny.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: