L’aplec de la sardana de Lloret, celebra aquest cap de setmana la seva 48ena edició.

Deixa un comentari

Abril 30, 2015 per Teatre de Lloret

http://tvlloret.tv/2015/04/28/el-2-i-3-de-maig-se-celebrara-el-48e-aplec-de-la-sardana/

El paratge de Santa Cristina de Lloret és un any més l’escenari escollit per celebrar l’Aplec de la Sardana que enguany arriba a la seva 48ena edició. Així, Santa Cristina concentrarà aquest diumenge 3 de maig, gran nombre de sardanistes que estaran acompanyats durant tot el dia per les cobles Ciutat de Girona, La Principal del Llobregat i la Flama de Farners. L’Aplec de la Sardana s’iniciarà a les 10.30h. A les 13.45 h se servirà el dinar d’aplec en que a l’igual que en altres edicions, es podrà gaudir de la companyia de molts sardanistes i ciutadans de Lloret i vinguts de fora. Per continuar amb la tradició encetada fa uns anys, una edició més es podrà gaudir d’un menú amb cargols a la gormanda i botifarra amb mongetes. Les sardanes tornaran a partir de les 16.00 h. Tant al matí com a la tarda, les tres cobles, Flama de Farners, Ciutat de Girona i Principal del Llobregat, s’aniran repartint de forma alternativa les 28 sardanes que s’interpretaran per l’ocasió. A més, a la tarda, les tres cobles tocaran de conjunt l’Aplec de Lloret, de Tomàs Gil Membrado i Xaloc, de Jordi Molina. Recordem que el tenora Jordi Molina i la Cobla Ciutat de Girona, rebran un homenatge en aquesta edició de l’aplec durant el concert de vigília, que es farà el dissabte 2 de maig al teatre.

Concert de vigília de l’aplec al teatre amb la Cobla Ciutat de Girona.
La Cobla Ciutat de Girona oferirà el concert de vigília de l’aplec el dissabte 2 de maig a les 21.30 al teatre. Enguany s’ha triat la Ciutat de Girona perquè els sardanistes de Lloret es volen fer presents en la celebració del 40è aniversari de la cobla.
Cal destacar que la Cobla Ciutat de Girona ha actuat de forma ininterrompuda a l’aplec lloretenc durant aquests quaranta anys, així com a les audicions dels dissabtes d’estiu i altres festes de la vila.

Espectacle familiar a càrrec de Xavi Lozano el diumenge a Santa Cristina
Xavi Lozano serà l’encarregat d’oferir l’espectacle familiar Tubs del món, un espectacle familiar programat a Santa Cristina a les 17.00 h amb l’objectiu d’obrir l’aplec als nous públics. L’espectacle, gratuït, es presenta com un concert-monòleg-audició obert a tots els públics on podem sentir com sonen objectes que veiem cada dia, com ara una escombra, una tanca, una cadira, una escala d’alumini, etc. Tot plegat per a seguir demostrant-nos que la música és allà on decidim trobar-la.

L’Aplec de la Sardana s’ha convertit en una festa molt arrelada a Lloret. La seves 48 edicions posen de manifest que els i les sardanistes de Lloret continuen gaudint d’aquest ball tradicional, i treballant per difondre i divulgar la cultura catalana a les generacions futures, segons ha manifestat el regidor de Cultura, Arseni Frigola.

48 Aplec Sardana. El teatre acollirà el dia abans el concert de vigília de l’aplec a càrrec de la Cobla Ciutat de GironaTubsdelmon

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: