Infecte de Batalla Teatre arriba aquest divendres a Lloret dins del cicle Lloret Espai Off

Deixa un comentari

Mai 13, 2015 per Teatre de Lloret

L’obra de teatre s’ha programat a les 21.00 h a l’institut Coll i Rodés

L’institut de secundària Ramon Coll i Rodés és l’escenari escollit pel cicle Lloret Espai Off per representar l’obra de teatre Infecte de la companyia Batalla Teatre. Una obra que presenta, en clau de comèdia, com viuen sobretot les noves generacions, tot i que també les no tan noves, el revolucionari paradigma digital.
Provocar, divertir i captar públic que no és assidu dels teatres és la finalitat del Lloret Espai Off, que es va posar en marxa per primera vegada la primavera 2014 i que ha tingut molt bona acceptació entre el públic lloretenc. La iniciativa té la voluntat de portar teatre a escenaris singulars de la població.
En aquesta ocasió és el torn de l’institut Coll i Rodés. Gràcies a la col•laboració entre el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament i el centre educatiu i el Teatre, una sala de l’institut es convertirà aquest divendres 15 de maig en escenari teatral.
Sinopsi:
Hi ha moltes classes de virus. Alguns estan formats per proteïnes i àcids nucleics. D’altres, per codis informàtics. També n’hi ha de més complexos: s’anomenen persones. Persones com el Víctor, que ha envaït el pis del Martí, s’ha apoderat del seu ordinador i ha seduït la Sandra, la seva ex. Tot i que la Sandra va deixar en Martí argumentant que era lesbiana, ara se sent fortament atreta pel seu cosí Víctor, a qui sembla que l’està perseguint la Leo, una venedora d’enciclopèdies. Per la seva banda, la Tecla, la informàtica de l’empresa on treballa en Martí, se sent atreta pel seu company de feina. Una complicada vida social i sentimental que es veurà afectada per l’arribada d’un virus informàtic que s’ha apoderat del cos d’en Víctor.
L’acció de l’obra està influenciada per la tecnologia i els nous dispositius informàtics, que han modificat de ple la nostra manera d’entendre el món. És per això que l’obra està pensada per a un públic jove, per a aquells que, quan van al teatre, no poden apagar el mòbil, fins a cinc segons després d’haver-se iniciat la representació.
La crítica ha dit:
Infecte es una pieza de teatro que trata temas actuales, sobre todo para las generaciones más jóvenes y lo hace a través de la crítica y el humor. – Jorge Pisa Indienatuta
Espai OFF - Infecte

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 201629/10/2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments

%d bloggers like this: