Concursos

Deixa un comentari

Aquest dissabte rebrem al teatre  L’ORQUESTRA JOVE DE LA SELVA!

L´Orquestra Jove de la Selva és una iniciativa de diversos ajuntaments i Consell Comarcal de la comarca de la Selva, que ara fa 14 anys van veure la necessitat que les seves escoles de música poguessin unir-se per tal de crear una orquestra de la comarca.

Actualment està formada per cinc seccions, l´orquestra d´inici, corda i vent, la de corda, la de vent i l´ensemble de guitarres.

En aquesta ocasió participaran les seccions d´inici i de corda, dirigides per Càndid Rodríguez , I l’ensemble de guitarres dirigida per Joan Furió.

El repertori serà variat, des de música clàssica passant per romanticisme i arribant a música popular d’arreu.

I LA PREGUNTA QUE US FEM ÉS LA SEGÜENT!!!

PER QUÈ US AGRADARIA GUANYAR AQUESTA ENTRADA DOBLE?

Només cal que deixeu la vostra resposta en forma de comentari!!! Entre tots els participants sortejarem una entrada doble per poder gaudir de l’espectacle aquest dissabte!!! No oblideu escriure el vostre correu electrònic al formulari abans de deixar la resposta!

I si no us toquen, recordeu que podeu comprar les vostres entrades a la web del Teatre de la Costa Brava Sud, al Museu del Mar o a la mateixa taquilla del teatre des d’una hora abans de l’espectacle! (Sempre i quan no s’hagin exhaurit.)

Teniu temps fins demà divendres 9 de maig a les 15:00h!!!

Que tingueu molta sort!!!

Deixa un comentari

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 2016Octubre 29, 2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments