El Bloc

Teatre de Lloret

Us donem la benvinguda al bloc del Teatre de Lloret!

El Teatre de Lloret de Mar, ubicat a la Plaça Germinal Ros, és una de les institucions culturals més importants de Lloret de Mar. Inaugurat l’any 2011, va néixer amb l’objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d’alta qualitat tant al municipi com al seu entorn.

Es tracta d’un teatre públic, de servei al ciutadà, que ha de donar cabuda a totes les inquietuds culturals del municipi.

Des de la seva inauguració oficial, el 26 de novembre de 2011 amb l’Òpera Marina, el Teatre de Lloret ha programat espectacles de teatre, sense oblidar, però, altres disciplines com la dansa, la música, l’òpera, el cinema, el circ o els titelles.

L’objectiu d’aquest bloc, és crear un espai únic i dinàmic que serveixi de pont entre els habitants de la vila de Lloret i el seu Teatre.

Aquí hi trobareu tota mena de continguts, des del calendari amb tots els espectacles culturals que es realitzin a Lloret fins a enquestes, i concursos on poder guanyar diversos premis.

Junts farem créixer el Teatre.

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 2016Octubre 29, 2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments