Jornades de Cúllar a Lloret el dies 7, 8 i 9 de novembre . L’espectacle Bailando a Lorca, al Teatre, donarà el tret de sortida a la celebració de les jornades, que enguany celebren el 10è aniversari de l’agermanament amb Lloret de Mar

Deixa un comentari

Novembre 6, 2014 per Teatre de Lloret

FOTO ESPECTACLE

Bailando a Lorca és un espectacle que fusiona el teatre i el flamenc basat en la vida de Federico García Lorca. És fruit d’un encàrrec de La Casa de Cúllar de Lloret a la companyia La Caravana de les Arts, integrada pels lloretencs Paco Moreno i Cristina Catalán. Segons ha definit l’actor Paco Moreno, Bailando a Lorca recull els passatges biogràfics més importants de la vida del poeta i dramaturg, Federico García Lorca; moments d’una vida, on sempre va ser-hi present l’amor impossible de Dalí, els seus projectes més importants i una mort molt dolorosa. 

La Casa de Cúllar organitza cada any, durant les jornades de Cúllar, un espectacle relacionat amb l’escola de flamenc que dirigeix el bailaor Chiqui Morales. Enguany, a causa dels èxits assolits en edicions passades, li han volgut donar més importància a l’esdeveniment i li han encarregat un espectacle que fusiona el teatre i el flamenc.

Bailando a Lorca, que farà dues sessions, una a les 19.00 h i l’altra a les 21.00 h, en aquests moments ja totes les entrades venudes.

L’espectacle donarà al tret de sortida a la celebració de les Jornades de Cúllar, que se celebren a Lloret del 7 al 9 de novembre. Enguany celebren el 10è aniversari de l’agermanament de la població granadina de Cúllar amb Lloret de Mar.

L’endemà, dissabte, les activitats començaran a les 11.00 h amb l’exposició, degustació i venda de productes de la terra. L’activitat s’acompanyarà amb les actuacions, durant tot el dia, dels alumnes de la Casa de Cúllar, l’Associació Cultural Sabor Andaluz, de Mataró, i de Jessica Mellado, una jove artista que presentarà a Lloret el seu últim disc, titulat Gotas de Agua, a més de les actuacions del grup de xaranga Lunes de Resaca. A les 21.00 h s’ha previst el sopar d’aniversari al restaurant Papalús.

Per al diumenge dia 9 de novembre les activitats s’iniciaran a les 10.00 h amb una cercavila que anirà des del pavelló municipal d’esports fins a la plaça de l’Església. Un cop allà, a les 12.00 h, a l’església de Sant Romà, tindrà lloc una missa rociera cantada pel cor rociero Duende del Camino, de Salt (Girona). En acabar la missa, es tornarà al pavelló municipal d’esports en cercavila. Les jornades es clouran a les 14.30 h amb una arrossada popular.

Amb motiu de la commemoració del desè aniversari de l’agermanament entre els dos municipis, la previsió és que aquest divendres arribin a Lloret uns 150 veïns de Cúllar, en autocar i en cotxes particulars, als quals s’hi hauran de sumar tots els granadins que també vindran i que viuen en diferents localitats de Catalunya.

Segons el president de la Casa de Cúllar, Dani Torrente, el més destacat de l’edició d’enguany és la presentació de l’espectacle Bailando a Lorca, que fusiona teatre i flamenc, així com la missa rociera de diumenge i l’arrossada popular. Totes les activitats estan obertes a tot el públic.

Deixa un comentari

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 2016Octubre 29, 2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments