El Puntet de Lloret, escenari d’un espectacle del cicle Lloret Espai Off

Deixa un comentari

Desembre 3, 2014 per Teatre de Lloret

El Lloc 13 El Lloc 9

Després de molt bones crítiques i el seu èxit a Fira Tàrrega, El Lloc arriba a Lloret el divendres 5 de desembre

La jove companyia lleidatana Íntims Produccions actuarà a Lloret el proper divendres 5 de desembre en el marc del cicle Lloret Espai Off. Porten el seu primer espectacle teatral, l’obra titulada El Lloc. Es tracta d’una proposta que es desenvolupa en un espai no convencional que permet un contacte molt pròxim amb l’espectador i que gira al voltant de les relacions entre quatre joves que estan tancats al seu casal, que està a punt de ser desnonat. L’espai triat per a aquest espectacle és el casal de joves de Lloret, El Puntet, situat a l’avinguda de Vidreres, 58.

Després de molt bones crítiques i el seu èxit a Fira Tàrrega 2013, i després d’haver fet temporada a la sala Àtic22 del teatre Tantarantana i la Sala FlyHard, totes dues de Barcelona, El Lloc arriba a Lloret dins del cicle Lloret Espai Off, un projecte que porta teatre en espais poc convencionals amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer el teatre a tots els barris i zones de Lloret. En aquest cas, es busca captar el públic jove.

El Lloc és una comèdia dramàtica que acaricia i colpeja amb temes molt humans: el sacrifici personal a favor del grup, créixer fins a ser un perill per a qui t’envolta, l’exili i els forts desitjos personals enfront de les pors col·lectives. És una arriscada proposta site specific que respira a prop del públic, intensa, per a espais no teatrals, amb una disposició especial del públic que fomenta una implicació amb els personatges i la història molt més intensa. L’obra explica la història d’un grup d’amics que s’han tancat en un teatre abandonat que ningú feia servir, per evitar que els desallotgin. Allà sorgeixen, per la pressió de la situació, les veritats soterrades entre els quatre amics.

La dramatúrgia i la direcció ha anat a càrrec de Jorge Yamam-Serrano (director, entre d’altres, de Que vaya bonito, espectacle triomfador de FiraTàrrega 2012, i membre de la companyia TeatrodeCerca). L’espectacle es va estrenar a FiraTàrrega 2013, dins del programa de suport a la creació.

Íntims Produccions és una jove companyia de Lleida, que aposta per un teatre de proximitat i en espais no convencionals, amb un ideari que es basa en el risc, la creació i la nova dramatúrgia catalana. Està formada per Isaac Baró, Marc Cartanyà, Oriol Esquerda, Sandra Pujol, Rafael Rodríguez i Xavier Teixidó.

Lloret Espai Off

El Lloret Espai Off va néixer impulsat pel Teatre de Lloret la primavera 2014 amb l’objectiu de portar les arts escèniques a espai insòlits, divulgar el teatre arreu del municipi, divertir i captar nou públic que no és assidu dels teatres.

Sota el lema Teatre fora del Teatre, en aquesta segona edició s’han ofert tres espectacles:

. Hotot de la cia. Cascai Teatre (21 de novembre)

. Arpa i Pau (23 de novembre)

. El Lloc de la cia. Íntims Produccions (5 de desembre)

En total, tres espectacles de gèneres molt diversos amb la finalitat que Lloret respiri teatre, segons paraules del regidor de Cultura, Arseni Frigola.

Deixa un comentari

PSICOSI DE LES 4.48

Lloret Espai Off - Tardor 2016Octubre 29, 2016
El Lloret Espai Off programa espectacles en espais no convencional. Psicosi de les 4.48 tindrà lloc al Puntet (Av.de Vidreres, 58).

Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret us dona la benvinguda al seu bloc! Estigueu sempre connectats i atents a les últimes novetats del Teatre!

Butlletí

Rep novetats al teu correu electrònic

Rep novetats al teu correu electrònic

Localitza’ns (Av. Vila de Tossa, 7)

Aparcaments